Welcome technophobes, grease monkies, and motorheads

Welcome to a new'ish' site written by and with the imput from people who,s brains are so full of;
Technical abillity, Insane ideas, and the love of wierd and wonderfull shit, that there is no time in their over stressed brains for "CRAP" like spelling and punktuation.

Saturday 31 March 2012

SPORTSTER PT 9 (I THINK)

 GOT MY NICE SHINEY WHEELS AND SWINGARM BACK FROM 'DOWIE' WHO SPAYED THEM IN RETURN (AND MAYBE SOME MORE PAINTING, I DONT WORK FOR FREE, BUT IM CHEEP, AS ANY EXCUSE FOR MAKING MYSELF BETTER AT SOMETHING IS ALWAYS GRABBED WITH BOTH HANDS) FOR A FRAME HE WANTS BUILDING WHEN I FINISH THE SPORTSTER.
THE TANK AND SIDE PANNELS ARE WHAT I JUST PAINTED ( THE PHOTO REALLY DOSNT DO JUSTICE TO JUST WHAT A SHIT JOB I DONE). BUT DAVE IS GUNNA 'MATT LACQER THEM, THEN THEY WILL LOOK SUPER TOUGH.
 NOW! I WANTED THE WELDS ON MY BIKE TO BE A FEATURE BUT INSTEAD THEY ARE A BIT OF AN EYE-SORE, BUT AT LEAST I'M A BIT BETTER AT 'TIG' WELDING STAINLESS NOW THAN I WAS BEFORE.
NOW ITS TIME FOR A "NEWKEY BROWN" . SHIT I HAVENT DRANK THIS STUFF SINCE I USED TO GET LEG-LESS IN THE LOCAL ROCK CLUB WHEN I WAS 17. APARENTLY IT SENDS YOU MENTAL, WHICH MAY EXPLAIN A FEW THINGS...

No comments: